Bildeler


Trenger du deler til din bil kan du kjøpe det hos oss. Vi skaffer det meste. Ønsker du å søke i vår Mekonomen deledatabase kan du trykke på linken under.

Mekonomen

Nye deler

Vi skaffer alt av bildeler! Da vi er et Mekonomen bilverksted er Mekonomen vår hovedleverandør. Fordelen med dette er meget god kvalitet på delene og 3 års garanti på alle slitedeler.

Brukte deler

Ønsker du brukte deler til din bil? Enkelte bildeler kan være veldig dyre på en nyere bil. Vi kan da være behjelpelig med å skaffe billigere brukte deler fra våre kontakter i Norge og Danmark. Ved kjøp av brukte deler gjelder ingen garanti på arbeidet, om det viser seg å være feil på delene.

Dekk/felg

Vi skaffer det meste av felger og dekk. Trykk her for å se forskjellige felger til din bil!

Trenger du nye dekk? Vi selger for det meste dekk fra Fulda og Goodyear. Ønsker du å lese mer om disse, trykker du på det merket du ønsker informasjon på.

Mange ønsker i dag å kjøre på store alu-felger med lavprofil dekk. Dette har vist seg å bli en dyr fornøyelse for mange. Vi har funnet et rimelig alternativ som er et bra dekk, og som er forholdsvis nytt på markedet i Norge. Det heter Lassa.

Ønsker du et annet dekk, ring oss om tilbud. Vi skaffer det meste.